Adolescenta ajunsa olimpica la lectura, o disciplina putin interesanta printre colegii ei: "Nu judec pe cineva caruia nu-i place sa citeasca"

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 12:52
84 citiri
Pasiunea pentru lectura nu mai e o prioritate pentru tinerii din ziua de azi. Prea putini se mai pot lauda astazi cu faptul ca au citit o carte in ultimul timp. Totusi, Iulia Mitrache (18 ani), eleva in ultimul an la Colegiul National "Gheorghe Titeica" din Drobeta Turnu Severin, spera ca prin exemplul ei sa-i convinga pe elevi sa considere lectura o placere. Iulia Mitrache (18 ani), eleva in ultimul an la Colegiul National Gheorghe Titeica, un liceu de top din municipiul Drobeta Turnu Severin, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.