Aladin Georgescu, presedintele CJ Mehedinti, cere DEMISIA ministrului Muncii pentru SCADEREA dramatica a BUGETULUI alocat Protectiei Copilului!

Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 10:26
136 citiri
Schimbarea Guvernului a adus si modificari ale opticii bugetare, iar in momentul de fata sunt probleme grave in ceea ce priveste gestionarea bugetului pentru anul 2020 in judetul Mehedinti.

Aladin Georgescu, seful Consiliului Judetean Mehedinti, a cerut demisia ministrului muncii Violeta Alexandru pentru scaderea dramatica a bugetului pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Presedintele CJ a spus ca in 2019 bugetul pentru Protectia Copilului din Mehedinti a fost de 61 milioane lei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.