Barbatul din SEVERIN care si-a ucis CONCUBINA cu o ranga, este in continuare de NEGASIT! Acesta se ascunde de POLITISTI! CINE POATE OFERI ORICE INFORMATIE ESTE RUGAT SA SUNE LA 112!

Marti, 03 Septembrie 2019, ora 13:26
139 citiri
Politia il cauta in continuare pe tanarul suspect in cazul crimei care a ingrozit saptamana trecuta intreg Severinul. Atunci, o femeie de 45 de ani a fost omorata cu sange rece, fiind lovita cu o ranga in cap.

Barbatul care este banuit ca a ucis o femeie lovind-o cu o ranga in cap nu a fost deocamdata prins de politie. Intre timp si mama sa l-a dat disparut la politie. Femeia, in varsta de 54 de ani, sustine ca fiind plecata in Italia, in dupa-amiaza zilei de 28 august a vorbit la telefon cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.