Celebra Piata a Sarbilor din vremea lui Ceausescu. "Cand pleca olteanul din Severin trebuia sa faca neaparat cadou o punga de Vegeta"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 Iulie 2019, ora 04:06
250 citiri
Inainte de 1989, in Drobeta Turnu Severin exista celebra Piata a Sarbilor, de unde locuitorii municipiului de la Dunare puteau cumpara produse care la vremea respectiva nu se gaseau in magazinele comuniste. Odata cu finalizarea lucrarilor la Hidrocentrala Portile de Fier I si deschiderea vamii de la Portile de Fier I, municipiului Drobeta Turnu Severin i s-a oferit privilegiul sa guste din Occident. Ca o oaza intr-un pustiu, Turnu Severin a devenit pentru zona de sud a tarii un loc unde romanii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.