CIRCA 2.000 DE LOCURI DISPONIBILE PENTRU VACCINARE IN JUDEEsUL MEHEDINEsI! IN MAI MULTE JUDEEsE DIN EsARA NU MAI SUNT LOCURI LIBERE!

Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 16:26
275 citiri
Distributia dozelor de vaccinare nu reuseste sa tina pasul cu programarile din platforma nationala, astfel ca mai multe judete nu mai au niciun loc disponibil pentru programare la doar o zi de la inceputul vaccinarii in etapa a doua. Sunt insa si zone unde se pot face programari, judete cu 1.000 pana la 8.000 de locuri disponibile, lucru care pune presiune pe centrele de vaccinare.

Reprezentantii autoritatilor, de la Valeriu Gheorghita, seful comitetului de vaccinare, pana la Vlad Voiculescu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.