Cum functioneaza atelierul de scrisologie din Mehedinti, proiect unic in Romania. "Le aratam o alta lume, absolut fascinanta"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Martie 2019, ora 19:50
108 citiri
Pare greu de crezut ca in ziua de astazi, cineva ar putea sa ii apropie pe tineri de scrisul de mana si, mai mult, de caligrafie, de scrierea pe hartie cu caractere artistice, frumoase. "Atelierul de scrisologie" de la Drobeta Turnu Severin demonstreaza ca se poate. Scrisul de mana a pierdut de multa vreme teren in fata tastaturilor si ecranelor tactile. Ba chiar ajungem sa ne intrebam de ce se mai invata scrisul de mana in clasele primare, de ce nu este o materie optionala. In plus, numarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.