De ce a fost liberat conditionat criminalul din Mehedinti. Motivarea instantei: "Si-a format si consolidat o atitudine corecta fata de valorile sociale"

Sursa: Adevarul
Duminica, 14 Iunie 2020, ora 11:02
83 citiri
Criminalul Turnagiu Ion (46 de ani), cel care a incendiat o tanara in varsta de 17 ani dupa ce aceasta a depus o plangere la politie pentru viol, a fost liberat conditionat din inchisoare in 10 mai 2019. Tribunalul Mehedinti a considerat ca detinutul indeplineste conditiile de liberare, chiar daca acesta fusese condamnat la inchisoare pe viata pentru 5 crime pe care le-a savarsit in 1993, la varsta de 18 ani. Anterior, Judecatoria Turnu-Severin i-a respins cerere de liberare conditionata si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.