Eleva (16 ani), din Botosani: "In doi ani, Apolodor din Damasc a ridicat podul de la Drobeta, iar acum nu facem un kilometru de autostrada intr-un an"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 19:35
192 citiri
Autoritatile din Mehedinti nu respecta istoria. Asa gandesc doi adolescenti din Botosani si Valcea, membrii ai mai multor organizatii de tineret din Romania, care au participat zilele acestea la o tabara de istorie dacica in Drobeta Turnu Severin. Mizeria din curtea Muzeului Regiunii Portilor de Fier si din jurul Piciorului Podului lui Traian i-a ingrozit pe cei doi tineri. Daca autoritatile locale nu misca un deget pentru a indrepta situatia, cei doi adolescenti cred ca ar trebui ca elevii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.