EXCLUSIV! PRESEDINTELE CJ MEHEDINEsI, ALADIN GEORGESCU, LAMURESTE CUM S-A CONTURAT IDEEA DE A CONSTRUI 30 DE LOCUINEsE ANL PENTRU PERSONALUL MEDICAL!

Luni, 15 Iunie 2020, ora 13:26
118 citiri
In urma cu zece zile, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a anuntat ca s-au facut ultimele demersuri pentru ca Agentia Nationala pentru Locuinte sa construiasca un bloc de locuinte de serviciu compus din 30 de apartamente cu 2 camere pe un teren viran din vecinatatea Ambulantei in care ar urma sa locuiasca medici si asistente medicale care isi desfasoara activitatea in sistemul medical din judetul Mehedinti (Spitalul judetean de urgenta, Spitalul CFR, inclusiv la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.