IATA ce ABUZURI savarsesc cei din conducerea D.G.A.S.P.C. Mehedinti / Un functionar public a fost ELIBERAT din functie, fiind in CONCEDIU MEDICAL!

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 13:26
207 citiri
Nereguli mari si abuzuri fara precedent in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, institutie condusa de directorul executiv Valentin Popescu. Acesta a emis o dispozitie de eliberare din functie a unui functionar public, sef-serviciu, cu toate ca acesta se afla in concediu medical, iar conducerea avea cunostiinta de acest lucru.

Mai grav este faptul ca dispozitia cu pricina a fost semnata de catre doua reprezentate ale Biroului de Resurse Umane si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.