INTERVIU Candidatul PNEsCD la Primaria Orsova, ing. Aurelian Trusca: "Activitatea in Primarie va fi transparenta pentru cetateni, iar cheltuielile publice inutile vor disparea"

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 23:26
107 citiri
Ing. Aurelian Trusca este candidatul PNEsCD la Primaria municipiului Orsova. Cu o experienta de peste 20 de ani in politica si administratie, Aurelian Trusca si-a depus candidatura pentru functia de primar cu speranta ca se vor termina experimentele din ultimii ani si in acelasi timp cu dorinta sa castige alegerile locale din 5 iunie 2016. Seriozitatea, puterea de munca, experienta si deschiderea catre cetateni sunt principalele calitati de care are nevoie in momentul de fata Orsova, de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.