INTERVIU Femeia care a documentat totul despre gropile comune cu romanii impuscati de graniceri la Dunare: "Sa nu faci nimic in memoria lor este cumplit"

Sursa: Adevarul
Sambata, 27 Iulie 2019, ora 19:00
215 citiri
Intr-un interviu acordat ziarului "Weekend Adevarul", scriitoarea Ileana Wisket vorbeste despre ultimul sau volum "EU-Ro.crem". Este o carte cutremuratoare despre cei care au fugit din Romania comunista pe la frontiera cu fosta Iugoslavie, considerata una dintre cele mai sangeroase granite ale Europei. Sunt mii de romani care au avut noroc sa iasa ilegal pe la frontiera din Mehedinti spre Occident, dar si multi care n-au avut acest noroc. La 30 de ani de la caderea comunismului, nu se stie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.