INTERVIU Radu Veres, psiholog: "Stilul de predare al unor profesori amprenteaza personalitatea copiilor si pot aparea o serie de dezechilibre"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Iunie 2018, ora 16:47
255 citiri
Psihologul si psihoterapeutul Radu Claudiu Veres (36 de ani), din Drobeta-Turnu Severin, explica in ce fel mediul scolar le poate crea probleme tinerilor si care este cauza violentei care se observa in randul multor copii. Aduce vorba si despre modul cum elevii ar trebui sa abordeze examenele Radu Claudiu Veres lucreaza ca psihodiagnostician la Centrul Scolar de Educatie Incluziva "Constantin Pufan" din Turnu Severin, unitate scolara care are rolul de integrare a copiilor cu cerinte speciale in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.