INVESTIEsII MAJORE IN MEHEDINEsI - Consilierii judeteni au aprobat doua mari proiecte: "Reabilitarea traficului rutier in zona transfrontaliera a Dunarii" si "Punerea in valoare a patrimoniului natural in Mehedinti-Romania si Vidin-Bulgaria"

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 23:26
105 citiri
Tot astazi, in cadrul sedintei ordinare de Consiliu Judetean, alesii au aprobat alte doua proiecte de o importanta majora pentru Mehedinti, proiecte care urmeaza sa fie depuse spre finantare in cadrul Programului Interreg V-A Romania-Bulgaria.

Primul dintre ele se refera la ,,Fluidizarea traficului rutier in zona transfrontaliera a Dunarii,, , pentru care consilierii judeteni au aprobat Studiul de fezabilitate. Obiectivul de investitii al proiectului prevede ,,Reabilitarea/modernizarea DJ 607A ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.