Maine, 20 iunie, are loc prima cursa cu vaporul intre Drobeta Turnu Severin si Kladovo! Timp de PATRU zile, accesul pe feribot este GRATUIT!

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 16:26
143 citiri
Primaria Drobeta Turnu Severin invita cetatenii, joi, 20 iunie, ora 11.00, in Port, la inaugurarea curselor cu vaporul intre Severin si orasul sarbesc Kladovo. Cursele vor fi efectuate zilnic cu nava de pasageri "Horizont", care are o capacitate maxima de 150 de locuri.

In perioada 20.06 - 23.06, aceste curse vor fi gratuite in baza rezervarilor facute de cetateni. Primii pasageri sarbi vor ajunge in portul romanesc in jurul orei 10:00. La ora 11:00 este programata prima cursa cu vaporul intre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.