PNL, GESTURI DISPERATE INAINTE DE A PIERDE ALEGERILE / DEZMINEsIRE FLORIN SANISLAV: ,,NU SUNT CERCETAT SI NU AM INCALCAT LEGEA,,

Sambata, 26 Septembrie 2020, ora 19:26
162 citiri
In disperare ca vor pierde alegerile in Baia de Arama, liberalii folosesc site-urile de casa pentru a distribui informatii false!
Mai exact, inainte cu cateva ore de deschiderea sectiilor de vot, un site apropiat PNL, publica informatia potrivit careia candidatul PSD la functia de primar in Baia de Arama, Florin Sanislav, ar avea dosar penal, lucru absolut fals.

Contactat de redactorii news-mehedinti.ro, Florin Sanislav, a declarat ca nici nu poate fi vorba despre asa ceva, intrucat nu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.