Pompier din Mehedinti, campion mondial la culturism. "Sentimentul pe care-l ai cand esti pe cea mai inalta treapta si auzi imnul Romaniei este unic"

Sursa: Adevarul
Luni, 15 Noiembrie 2021, ora 08:55
825 citiri
Pompierul Albert Cristi Mufturel (41 ani) este din 2006 angajat la ISU Mehedinti. A condus timp de 10 ani seviciul de descarcerare, iar acum are in subordine una dintre cele mai bune echipe de scafandri din tara. La serviciu salveaza vieti, iar in timpul liber se pregateste pentru competitii sportive. Este povestea Lui Albert Cristi Mufturel, un pompier din Mehedinti, in varsta de 41 ani. Mufturel a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism si Fitness, care s-a desfasurat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.