Prima zi de lucru, prima masura luata ca manager al Spitalului Municipal de Urgenta din Caransebes de catre Adrian Cican! Sefii de sectii au fost destituiti in masa si au fost desemnati altii pana la concursul pe posturi!

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 16:26
1673 citiri
Printre cei care au avut de suferit dupa decizia-fulger a managerului este seful sectiei de Chirurgie, Gheorghe Borcean, presedinte al Colegiului Medicilor din Romania. "Nu comentez decizia noului manager. Asteptam sa vedem cum se vor aplica aceste masuri..., ii urez succes", a mentionat medicul chirurg Borcean.

Reamintim ca Gheorghe Borcean a fost director al spitalului ani de-a randul si este cel care a criticat in repetate randuri masurile pe care primarul Felix Borcean a dorit sa le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.