PRIMARIILE NU MAI AU BANI SA PLATEASCA INDEMNIZAEsIILE PERSOANELOR CU HANDICAP SI A INSOEsITORILOR! GUVERNUL NU A ALOCAT SUPLIMENTARILE NECESARE!

Joi, 09 Iulie 2020, ora 13:27
169 citiri
Tot mai multe primarii din judet au semnalat faptul ca nu mai au bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap si a insotitorilor acestora, asta pentru ca fondurile au fost insuficiente inca de la inceputul anului, iar Guvernul nu a alocat suplimentarile necesare. 50 milioane lei ar fi suma care ar acoperi aceste drepturi financiare pana la sfarsitul anului.

"E trist pentru aceste persoane, aflate si asa in suferinta, ca sunt nevoite sa suporte alte neajunsuri din cauza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.