Primarul PSD din Orsova acuza ca sefii partidului i-au impus oameni de afaceri printre consilieri: "Eu nu ma vand si nici interesele orsovenilor nu le negociez"

Sursa: Adevarul
Duminica, 08 Martie 2020, ora 14:29
221 citiri
PSD Mehedinti a inceput cu stangul lansarea candidatilor in judet. Primarul din Orsova refuza sa mai candideze din partea PSD pentru un nou mandat. Primarul in functie de la Orsova, Marius Stoica (PSD), spune ca partidul i-ar fi cerut sa puna pe lista de consilieri locali oameni de afaceri din Orsova, lucru pe care nu l-a considerat oportun.
"Eu nu ma vand si nici interesele orsovenilor nu le negociez pentru prosperitatea unor anumite firme. La momentul cand PSD mi-a cerut ca la viitoarele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.