Revolta lui Stefan Odobleja, parintele nerecunoscut al ciberneticii: "Truda mea de-o viata este pusa la stalpul infamiei si scuipata de tot felul de natarai"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Mai 2018, ora 05:56
126 citiri
In arhiva personala, fiul savantului Stefan Odobleja, parintele ciberneticii, detine printre altele si un material in care scriitorul severinean Valeriu Armeanu povesteste cum a reusit sa-l convinga pe Stefan Odobleja sa vorbeasca in premiera despre celebra sa carte. Interviul lui Valeriu Armeanu, aparut in revista "Tribuna" din 1973, a marcat iesirea din anonimat a unei opere, care intre timp a devenit celebra. "Povestea unui interviu", asa se cheama materialul semnat de scriitorul Valeriu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.