SEVERINENII sunt invitati sa participe in numar cat mai mare la actiunea de VOLUNTARIAT organizata sambata, 29 iunie, in zona Fantanii Cinetice, cu prilejul Zilei Dunarii!

Miercuri, 26 Iunie 2019, ora 13:26
94 citiri
Severinenii sunt invitati, SAMBATA 29 IUNIE, de la ora 09.00, in zona Fantanii Cinetice, la o actiune de VOLUNTARIAT! Se va curata malul Dunarii si se vor organiza ateliere de creatie!

Sambata 29 iunie, municipiul Drobeta Turnu Severin, marcheaza Ziua Internationala a Dunarii, prilej cu care Primaria in parteneriat cu Asociatia MaiMultVerde organizeaza o actiune de voluntariat. Comunitatea locala este invitata sa participe la activitatile de sambata, pentru a combate poluarea cu plastic a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.