Un profesor sustine ca cetatenii din Republica Moldova sunt mai civilizati decat romanii: "Acolo nimeni nu scuipa pe strada. Aici a devenit sport national"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 August 2019, ora 13:15
90 citiri
Profesoara de limba engleza Nadina Nicolici (44 de ani), un dascal din Drobeta Turnu Severin, coordonator a sute de proiecte educationale internationale, face o comparatie interesanta intre Chisinau si orice alt oras din Romania. Profesoara Nadina Nicolici este cunoscuta pentru implicarea sa in sute de proiecte internationale care au promovat in lume scoala romaneasca. Un proiect al sau este este model de bune practici democratice in scolile din Europa in cadrul unei campanii derulate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.