VIDEO Scene socante in Mehedinti: fetita tarata de un procuror pentru a fi trimisa familiei adoptive din SUA. Avocat: "N-am vazut in viata mea asa ceva"

Sursa: Adevarul
Vineri, 21 Iunie 2019, ora 15:20
174 citiri
Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova este acuzat ca a bruscat si a tarat pe jos o fetita de 8 ani. Copila s-a aflat in plasament la familia Saramat, din Baia de Arama, judetul Mehedinti, dar a fost data spre adoptie de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Mehedinti, fiind infiata de catre o familie de romani care traieste de mai mult timp in SUA. Familia din Baia de Arama o creste pe Sorina de la varsta de un an si doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.