Adrian Munteanu, carmaciul orsovean, medaliat MONDIAL, EUROPEAN si de trei ori CAMPION NATIONAL la CANOTAJ, face parte din programul "SAMURAI 2020" fiind selectat sa participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 16:26
1962 citiri
Are 20 de ani si se numara printre cei mai buni sportivi ai Romaniei la canotaj. Este vorba despre orsoveanul Adrian Petre Munteanu, fost elev al Liceului ,,Traian Lalescu,,. A castigat nenumarate medalii, ba mai mult Ministrul Tineretului si Sportului a emis un ordin cu titlul de ,,sportiv de inalta performanta,, pe numele sau. Carmaciul din barca de 8+ a adus Orsova pe cele mai inalte culmi din lumea sportului, prin performantele dobandite in ultimii ani.

,,Din gimnaziu am fost indrumat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.