Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Secretarul general adjunct al PSD vede in actiunea DNA impotriva lui Shhaideh ca George Maior vrea sefia partidului

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 16:47
6858 citiri
Secretarul general adjunct al PSD vede in actiunea DNA impotriva lui Shhaideh ca George Maior vrea sefia partidului
Foto: Arhiva PSD

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, sustine ca actiunea demarata de procurori impotriva lui Sevil Shhaideh este "o ultima zvacnire" intr-o batalie purtata impotriva PSD de catre "ramasitele binomului", Stefanescu nominalizandu-i pe George Maior, Florian Coldea si Codruta Kovesi.

"In loc sa-si prezinte in bloc demisiile de urgenta, continua batalia nu numai impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea, ci pur si simplu impotriva romanilor care au votat pentru o schimbare totala de paradigma, pentru drepturi, libertati fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frica si nu in ultimul rand pentru asanarea institutiilor statului", se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii vineri de catre Codrin Stefanescu.

Secretarul general adjunct al PSD sustine ca "ramasitele binomului" care se simt amenintate de campania de curatare a sistemului actioneaza coordonat impotriva liderului partidului, Liviu Dragnea.

"George Maior, cel care de ani de zile se viseaza presedinte al PSD, prim ministru sau chiar presedinte de tara, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent cu grupul Ponta, coordoneaza un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizand ultimele resursele pe care le mai au in sistem. Iar actiunea de astazi, impotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultima zvacnire in batalia pe care o duc impotriva PSD", a afirmat Stefanescu.

Vezi acuzatiile pe care le aduc procurorii DNA ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Social-democratul sustine ca PSD nu va renunta la "aducerea in matca constitutionala" a institutiilor statului si la democratizarea Romaniei. "In perioada imediat urmatoare este posibil sa cerem revocari, demisii si anchete vizavi de toate declaratiile socante aparute in ultimele saptamani", mai spune Codrin Stefanescu.

Citeste si Aberatia zilei: Dragnea nu e in concediu. Are o sabie de laser si o sa vedeti luna asta ce se va intampla!

#Codrin Stefanescu Sevil DNA Dragnea , #DNA