Crin Antonescu, despre propunerea lui Dragnea pentru functia de premier: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 22:00
12032 citiri
Crin Antonescu, despre propunerea lui Dragnea pentru functia de premier: Guvernul va fi condus din Kiseleff
Foto: captura video Realitatea Tv

Fostul lider PNL Crin Antonescu a comentat propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de prim-ministru, facuta miercuri de liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Este o propunere normala pentru situatia in care se afla domnul Dragnea. Lider de necontestat, castigator al alegerilor, nu poate fi prim-ministru. O democratie este mai sanatoasa cu cat lucrurile sunt mai vazute.

Zonele oculte afecteaza democratia. Oricum exista o discutie daca toti cei care se vad detin puterea", a spus Antonescu, intr-un interviu pentru Antena 3.

Acesta spune ca nu o cunoaste pe Sevil Shhaideh si ca este "regretabil ca vom fi in continuare in situatia sa avem un fel de guvernare prin delegatie".

Ulterior, Antonescu a spus, la Realitatea Tv, ca "va fi un Guvern condus din Kiseleff (sediul central al PSD se afla pe Bulevardul Kiseleff - n.red.) ".

Totodata, fostul presedinte al PNL este de parere ca Dragnea "joaca un rol politic si pana acum il joaca bine", subliniind insa ca numele pentru sefia Executivului trebuia anuntat de mult timp si ca "trebuia ca oamenii sa stie in campanie cine va fi premier".

Iata si care a fost reactia presedintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, dupa anuntul lui Dragnea

#Antonescu Sevil Shhaideh premier, #Antonescu guvern condus Kiseleff , #premier