Sevil Shhaideh, contestata din interiorul PSD: Este nepotrivita

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 17:18
9538 citiri
Sevil Shhaideh, contestata din interiorul PSD: Este nepotrivita
Foto: Facebook/Mihai Chirica

Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este contestata chiar din interiorul Partidului Social Democrat.

Cel care nu este de acord cu alegerea lui Dragnea este vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primarul Iasiului, arata Ziarul de Iasi.

"Ca vicepresedinte PSD, atat timp cat am imputernicit presedintele la nivel national sa ia o decizie si asta a considerat-o necesara, ma gandesc ca a avut mai multe necunoscute in studiu decat am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, si a luat aceasta decizie.

Daca ma intrebati ca cetatean, nu cred ca este cea mai potrivita. Daca ma intrebati ca primar, crescut langa statuia lui Stefan cel Mare, este nepotrivita", a spus Chirica.

Acesta a dezvaluit ca a fost sunat de primari din judet care i-au transmis ca nu sunt multumiti de alegerea lui Dragnea.

"Eu i-am invitat pe toti colegii mei de partid sa aiba rabdare pentru ca lucrurile se vor aseza, se vor aseza cat se poate de firesc, si se vor duce in matca lor normala. (...) Pur si simplu, ma gandesc ca este o strategie care trebuie urmata si va avea un rezultat bun", a spus Chirica.

Sevil Shhaideh a fost propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va decide dupa Craciun pe cine desemneaza pentru aceasta functie.

#Sevil Shhaideh contestata PSD, #Sevil Shhaideh premier, #Sevil Shhaideh Dragnea , #premier