Shhaideh crede ca Grindeanu i-a acceptat demisia pentru ca e complexat de ea

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 21:40
16193 citiri
Shhaideh crede ca Grindeanu i-a acceptat demisia pentru ca e complexat de ea
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Sevil Shhaideh crede ca cele doua demisii acceptate de premierul Sorin Grindeanu, adica a sa si a ministrului Carmen Dan, arata complexele sale, in timp ce numirea lui Victor Ponta dezvaluie cine e "in spatele lui Grindeanu".

"Cred ca demisiile acceptate de premierul asa-zis in functie sunt motivele sale personale sau sa spunem complexele dansului. Ma asteptam ca Sorin Grindeanu sa preia interimatul de la Dezvoltare, avand asa-zisa sa experienta in administratie. Ca de obicei, cum a facut in sase luni, premierul fuge de munca si de raspundere. Am incercat sa asigur si in aceasta perioada functionarea ministerului, orice act a fost indeplinit, orice blocaj anuntat e in imaginatia sa", a declarat Sevil Shhaideh, vineri seara, la Antena 3.

Aceasta sustine ca Sorin Grindeanu a avut intotodeauna o problema cu faptul ca nu a fost prima optiune in iarna pentru functia de premier.

"Intotdeauna a existat acest complex, dupa ce practic am refuzat", a mai spus Shhaideh, care a fost prima propunere a PSD pentru functia de premier.

Cat priveste numirea lui Victor Ponta in functia de sef al Secretariatului General al Guvernului, vicepremierul demisionar spune ca "s-a vazut, de fapt, cine e in spatele lui Sorin Grindeanu. Se va intampla ce a fost si in 2015, sa vedeti ani de guvernare pe Facebook".

Citeste si

#Shhaideh reactie demisie Grindeanu, #Shhaideh complexe Grindeanu , #premier