Ce sa mananci pentru o partida de sex fierbinte

Luni, 22 Iunie 2009, ora 15:41
19206 citiri
Ce sa mananci pentru o partida de sex fierbinte
Foto: The Sun

Exista alimente care iti ofera un impuls de energie, alimente pentru memorie si alimente pentru intretinere. Toate acestea va imbogatesc pofta de viata.

Cosmopolitan iti propune cateva alimente pentru a iti imbogati si pofta de sex.

Chili creste circulatia sangelui si stimuleaza nervii astfel incat in cateva momente te vei simti mult mai pornit si gata de actiune. Cu ajutorul acestui aliment sigur vei avea parte de un sex fierbinte si de senzatii cat mai tari. Consumul de chili te va ajuta sa sari peste obisnuitul preludiu.

Sparanghelul si avocado ajuta corpul sa produca anumiti hormoni, precum testosteron, estrogen si progesteron. Acestia circula prin vasele de sange stimuland raspunsurile sexuale, precum lubrifiera vaginala.

Un alt motiv pentru care bananele te duc cu gandul la sex este ca acestea contin potasiu, un nutrient cheie pentru forta muschilor. Astfel incat atunci cand vei avea orgasm contractiile vor fi foarte intense.

Ciocolata contine feniletilamina un stimulent pentru o stare mai mare de excitare si care face ca sexul sa para o ideea foarte grozava.

Daca spui ca stridiile sunt afrodisiace suna cam ciudat, insa pot aprinde foarte repede o "scanteie". Aceste fructe de mare sunt bogate in zinc, care mareste productia de testosteron. Incearca sa consumi o portie de stridii inainte de o partida de sex, vei avea parte de rezultate pozitive.

Rodiile contin foarte multi antioxidanti care permit o mai buna circulatie a sangelui, adica zonele genitale vor deveni mult mai sensibile.

Se recomanda consumul vinului rosu inainte si in timpul sexului pentru ca resveratrolul din el intensifica circulatia sangelui.

Somonul si alunele de padure sunt alimente bogate in omega 3 care tin hormonii sexuali la cote de varf. Semintele de dovleac si cele de in sunt si ele recomandate pentru o partida de sex fierbinte.

Dupa cina, consuma inghetata de vanilie. Iti va stimula nervii, facand ca senzatiile sexuale sa para mai deosebite.

Pepenele verde contine citrulina care creste valoarea de oxid de azot din organism din corp. In acest mod vasele de sange se vor relaxa si va creste viteza sangelui.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#alimente afrodisiace sex, #sex fierbinte alimente, #consum alimente sex , #afrodisiace