Ce sa ii spui unei femei dezbracate?

Joi, 05 Martie 2009, ora 13:02
19364 citiri
Ce sa ii spui unei femei dezbracate?
Foto: Pixdaus.com

O femeie dezbracata este atat de frumoasa incat barbatul poate ramane fara cuvinte. Mai mult, dupa o noapte de amor, cei mai multi barbati vor sa doarma goi, iar dimineata, chiar daca vor sa o ia de la capat, nu isi gasesc cuvintele potrivite.

Vocabularul unui barbat trebuie sa contina cate o replica pentru fiecare situatie in care femeia se poate afla dezbracata in fata lui, informeaza Askmen.com.

Un simplu "buna dimineata", insotit de un sarut, poate fi inceputul perfect al unei zile, cu o partida de sex. Poti sa ii precizezi partenerei ca, dupa seara fierbinte pe care ati petrecut-o impreuna, nu te poti opri din mangaieri.

Si daca tot vrei sa te ridici din pat si sa faci un dus, de ce nu ii propui si ei sa te insoteasca. Vei avea astfel ocazia sa o admiri goala, sub dus, iar partida de aseara poate continua.

Partenera trebuie sa stie ca iti place sa o privesti atunci cand este dezbracata, iar tu trebuie sa ii spui ca nu te mai saturi sa o saruti, pentru ca iti place gustul pielii ei.

Pentru a nu se imbraca pana cand veti pleca impreuna, pregateste-i micul dejun la pat, acolo unde puteti servi prima masa impreuna. Ea gusta mancarea adusa de tine, iar tu gusti din ea.

Dupa o masa copioasa nu mai vrei sa pleci de langa ea, deci ii poti propune ca sfarsitul de saptamana sa va gaseasca in asternuturi, imbratisati.

Vorbeste-i despre cat de mult ti-a placut partida de aseara si arata-i de ce fiecare parte a corpului ei iti place atat de mult. Si daca vrea sa mai incercati o data pozitiile incercate cu o seara in urma, ii poti spune ca repetitia este mama invatarii.

Nu te jena sa ii mangai organul genital si sa ii spui cat de mult ti-a placut. Ea nu trebuie sa spuna nici un cuvant. Doar daca iti asculta respiratia si soaptele se va convinge ca ceea ce spui este adevarat.

Femeile inca mai cred ca daca barbatii le iubesc la prima ora a diminetii le vor iubi toata viata, deci nu ezita sa ii spui cat de frumoasa este dimineata, atunci cand se dezveleste si ii poti admira trupul perfect.

Excesul de cuvinte excitante nu dauneaza in acest caz. Incearca sa retii cuvintele sexy, atractiva sau frumoasa si foloseste-le in aproape toate propozitiile.

Orice geamat de placere reprezinta un compliment pentru ea. Daca simti nevoia sa gemi atunci cand ii mangai trupul gol, nu te feri sa iti dezvalui pornirile.

Daca vrea un masaj corporal complet, o poti asigura ca te-ai transformat peste noapte in maseurul ei personal. Doar dupa ce i-ai soptit aceste cuvinte poti sa ii faci o declaratie de dragoste si sa continuati partida de sex de unde ati lasat-o cu o seara in urma.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#sex, #goala, #dragoste, #dimineata, #seara, #amant , #amor