Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fructele, o noua jucarie sexuala

Vineri, 06 Martie 2009, ora 13:44
10236 citiri
Fructele, o noua jucarie sexuala
Foto: Sexinfo101.com

Fructele sunt foarte sanatoase si, consumate dupa fiecare masa, ele intaresc rezistenta si vitalitatea organismului. Tocmai de aceea, daca doriti sa va condimentati partidele sexuale, nu ezitati sa introduceti fructele in "meniul" preludiului.

Pentru mica joaca sexuala, cele mai potrivite sunt bananele si capsunile, servite cu frisca si sampanie. Ele sunt eficiente doar in anumite momente ale partidei sexuale si numai in anumite locuri, informeaza Sexinfo101.com

Preludiul va incepe cu o mica masa, in care fructele sunt desertul. Odata satisfacuta pofta de mancare, dorinta de dragoste va fi mai mare.

Nu grabi lucrurile si incearca sa ii oferi partenerului cate putin din fructele sale preferate.

Atunci cand stii ca este pregatit sa guste si din tine, nu ezita sa ii servesti capsunile de pe sanii tai, coapsele tale sau, de ce nu, zonele tale cele mai intime.

Prin forma lor, fructele pot fi considerate chiar parti intime din trupul fiecarui partener si poti profita de acest lucru pentru a te excita mai mult.

Fructele sunt benefice si pentru piele, deci incearca sa ii oferi partenerului un masaj cu fructe.

Intra si tu in jocul sexual inceput si propune-i sa serveasca din apetisantele jucarii sexuale cu frisca asezate pe pieptul sau abdomenul tau.

Ca barbat, poti folosi chiar bananele ca pe un vibrator si sa ii oferi senzatii tari cu arome pe care partenera le iubeste.

Complexele si prejudecatile pot fi lasate deoparte si fiecare din parteneri va putea sa ii ofere celuilalt spectacolul masturbarii cu fructe.

Inainte de a incerca joaca sexuala cu fructe, cere parerea partenerului in legatura cu acest lucru. Odata ce veti incepe sa gustati din fructele permise, preludiul vi se va parea cea mai frumoasa parte a partidei sexuale.

Daca v-ati plictisit de pozitiile obisnuite si preludiul clasic, cu sampanie si flori, puteti incerca ceva nou, gustos si apetisant. Mai mult, veti putea gusta din partener la propriu si veti condimenta astfel fiecare seara de dragoste.

Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. La ce prețuri exorbitante se vând acestea
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. La ce prețuri exorbitante se vând acestea
Primele cireșe din acest sezon au apărut în Piața Cibin, miercuri, 24 aprilie, la ora prânzului. Fructele se găseau la doi comercianți din piață, relatează presa din Sibiu. Dacă anul...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#sex, #Amor, #dragoste, #jucarie sexuala, #fructe , #amor