Ce categorie de barbati insala?

Luni, 27 Iunie 2011, ora 15:07
4301 citiri
Ce categorie de barbati insala?

Daca vrei sa afli daca sotul te va insela, n-ar fi rau sa ai o discutie serioasa, ca intre femei, cu soacra. Cercetarile arata ca barbatii ai caror tati si-au inselat nevasta vor proceda la fel. Cu alte cuvinte, aceasta trasatura se pastreaza in familie.

Studiul care a ajuns la aceasta concluzie a fost realizat de o echipa de oameni de stiinta din Cehia. Conform Daily Mail, desi atat femeile, cat si barbatii insala, cei din urma sunt mai predispusi sa calce pe alaturi atunci cand au avut un model in familie.

In mod interesant, fetele nu prea repeta experientele mamelor lor in afara casatoriei, a explicat Jan Havlicek concluzia studiului in cadrul unei conferinte la Asociatia europeana a comportamentului uman si evolutiei.

In cadrul studiului au fost recrutate 86 de cupluri, toti voluntarii fiind chestionati individual in legatura cu actuala si fostele relatii, dar si cu atitudinea lor vizavi de sex in general. Au fost intrebati, de asemenea, si despre parinti si eventualele lor infidelitati.

Studiul a scos la iveala faptul ca nivelul de satisfactie si de fericire din relatia stabila in care se afla nu influenteaza decizia barbatului de a avea o aventura extraconjugala.

Barbatii pur si simplu isi doresc mai mult sex, eventual un numar mai mare de partenere, nu inseamna ca s-au saturat de sotie, explica coordonatorul studiului.

In ceea ce priveste femeile, cele care insala o fac de obicei pentru ca sunt nemultumite de unele aspecte ale relatiei in care se afla. Practic, ele raman in relatia in care sunt, insa continua sa caute un partener mai bun, care sa devina apoi pereche stabila.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#cauze relatii extraconjugale, #aventuri barbati, #femei care insala , #aventura
Comentarii