Cinci sfaturi pentru sex in aer liber

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 10:52
8545 citiri
Cinci sfaturi pentru sex in aer liber

Vremea de primavara va poate face sa va ganditi si la ceva mai putin firesc, dar destul de incitant, cum ar fi sexul in aer liber.

Potrivit Shine, ar fi insa bine sa tineti cont de cateva sfaturi pentru ca escapada dumneavoastra sa nu se transforme intr-una regretabila.

1. Fiti atenti

Cu siguranta, daca vreti sa dati frau liber emotiilor si senzatiilor, cel mai indicat ar fi sa fiti si cu ochii in patru, decat sa va treziti cu o mama si copilul ei uitandu-se dezaprobator la dumneavoastra, in cazul in care alegeti un parc spre exemplu. Mai bine sa fiti exagerat de atenti si sa nu va indepliniti dorinta pana la capat, decat sa va simtiti jenati apoi si sa regretati.

2. Imbracati-va adecvat

Femeile ar trebui sa poarte o fusta sau o rochie daca au de gand sa faca asa ceva, iar barbatii sa evite curelele sau pantalonii stramti. De asemenea, incercati sa nu lasati sa se vada pe fata dumneavoastra ceea ce tocmai ati facut sau voiati sa faceti.

3. Luati-va o patura

Daca vreti sex pe plaja, luati-va cu voi o patura destul de mare si groasa pentru a evita ca nisipul sa patrunda in anumite zone in care poate fi simtit mai mult decat neplacut. De asemenea, pietrele, betele si alte mici parti din natura este mai bine sa le vedeti in jur decat sa le simtiti inghiontindu-va.

4. Incercati si altfel decat orizontal

Daca aveti energia si rezistenta necesare, incercati sa faceti sex si altfel decat intinsi. Copacii pot fi un sprijin de apreciat.

5. Aveti grija si la masurile contraceptive

Sexul in aer liber aduce mai mult emotia noului decat calitate. Cu toate acestea, ar fi indicat sa nu uitati si de masurile contraceptive, precum si sa nu lasati lucruri in urma dumneavoastra.

#sex plaja, #sex aer liber , #aventura