O americanca si-a dat licenta in "Stiinte Orizontale"

Duminica, 10 Octombrie 2010, ora 20:21
3632 citiri
O americanca si-a dat licenta in "Stiinte Orizontale"
foto: jezebel.com

O studenta din Statele Unite a prezentat la examenul de licenta o lucrare in care isi povestea aventurile sexuale cu mai multi barbati, sub titlul "Performante deosebite in domeniul Stiintelor Orizontale".

Karen Owen, in varsta de 22 de ani, studenta la Universitatea Duke din Durham (SUA), a povestit in lucrarea sa de licenta, in 42 de pagini, experientele sexuale pe care le-a avut cu 13 amanti, toti sportivi, eveniment unic in istoria de 162 de ani a universitatii din Carolina de Nord, scrie Jezebel.com.

"Pana acum, nu au existat metode stiintifice de analiza a acestui domeniu, astfel ca nu au fost date publicitatii niciun fel de rezultate. Acum insa, avem date statistice care fac referire la cei patru ani de studiu la Universitatea Duke", scrie Karen, in prefata lucrarii.

Karen i-a insirat pe toti cei 13 amanti intr-un top al eficientei si le-a aratat prietenelor inedita sa lucrare de licenta.

De aici, lucrarea ce detalia experientele sexuale ale tinerei a ajuns pe Internet si a facut inconjurul lumii, provocand un imens scandal in Statele Unite.

Seriozitatea, pe primul plan

Lucrarea de diploma a lui Karen pare, la prima vedere, o cercetare cat se poate de serioasa. Fotografii, texte si grafice infatiseaza performantele sexuale ale studentei, cu un lux de amanunte ce poate fi lesne confundat cu rigoarea stiintifica.

"M-a prins de talie si m-a sarutat pret de cinci minute. Avea penisul mic, dar compensa prin talent, iar eu eram atat de fierbinte cum nu mai fusesem niciodata. Si mai era si rezistent...", povesteste Karen aventura cu unul dintre amantii pe care i-a avut in dormitoare, in masini parcate aiurea sau in sala de lectura.

Dupa scandalul pe care l-a iscat, Karen Owen si-a facut Mea culpa: "Nu am vrut sa ranesc niciunul dintre barbatii pe care i-am mentionat in lucrare", spune tanara, insa regretele sale sunt tardive.

Karen Owen (stanga), alaturi de o colega de facultate

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#scandal sexual universitate, #licenta stiinte orizontale, #lucrare licenta sex , #aventura
Comentarii
Poza srelu
srelu
rank 5
Domnul Edwin Rosch crede ca daca vrea sa ajunga mare ziarist trebuie sa minta chiar de la primul articol pe care il scrie