O mare problema sexuala a barbatilor: Cum poate fi rezolvata

Luni, 01 Iulie 2013, ora 21:43
6183 citiri
O mare problema sexuala a barbatilor: Cum poate fi rezolvata

Una dintre cele mai mari probleme sexuale cu care se confrunta multi barbati este ejacularea precoce. Exista cateva modalitati care ii ajuta insa sa rezolve aceasta chestiune spinoasa a vietii lor sexuale.

Sfaturile si solutiile sunt date de Jennifer Landa, expert american in domeniu.

Exista doua tipuri de ejaculare precoce: cea care tine toata viata si cea secundara, scrie Fox News. Cea care tine toata viata se petrece la un minut dupa inceperea actului sexual propriu-zis, barbatul neputand amana deloc acest moment.

Celalalt tip de ejaculare are aceleasi caracteristici, dar apare dupa ce un barbat a avut o experienta sexuala fara ejaculare precoce.

Ambele tipuri sunt cauzate de factori care pot sau nu pot fi controlati. Printre ei, se numara anxietatea si problemele biologice si psihologice. In plus, schimbarile hormonale aparute in corpul uman pot fi de asemenea factori declansatori.

Ce este de facut

Barbatii nu trebuie sa se simta jenati in legatura cu o asemenea problema si sa nu renunte la experientele lor sexuale. Doctorii pot sa ii ajute sa gaseasca solutii, in functie de particularitatile fiecarui caz in parte. Iata care sunt cele mai intalnite remedii in aceasta privinta:

1. Antidepresivele

Anumite medicamente antidepresive sunt prescrise pentru a trata ejacularea precoce. Ceea ce se intampla este amanarea climaxului, aceasta reactie fiind un efect secundar al antidepresivelor. Totusi, aceste medicamente nu trebuie luate fara a merge la un doctor care sa le prescrie.

2. Crema cu efect anestezic

Exista creme care contin lidocaina sau prilocaina, substante cunoscute pentru efectul lor anestezic. Ele reduc intensitatea senzatiei resimtite in organul sexual masculin si amana ejacularea. Este bine de stiut ca femeia nu va simti aceeasi placere, sensibilitatea ei vaginala fiind de asemenea afectata.

3. Terapie sexuala

Masturbarea si aplicarea presiunii intr-o anumita zona a organelor sexuale sunt si ele folosite pentru tratarea ejacularii precoce. Exista si anumite tehnici care pot fi folosite doar de catre partener.

4. Prezervativul

Pe langa numeroasele beneficii aduse de folosirea prezervativului, cei care au aceasta problema trebuie sa stie ca el reduce stimularea organului sexual masculin si prelungeste timpul pana la ejeculare.

Trebuie evitate insa prezervativele prea subtiri. In plus, cei care sufera de ejaculare precoce trebuie sa stie ca se recomanda anumite pozitii care sa reduca presiunea exercitata asupra penisului.

Citeste si:
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui...
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
USR a informat că opt membri ai formaţiunii s-au înscris în cursa internă pentru şefia partidului. Alegerile vor avea loc la începutul lunii iulie. Cei opt candidaţi înscrişi în cursa...