Ce fantezii sexuale pot avea femeile?

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 23:44
11238 citiri
Ce fantezii sexuale pot avea femeile?
Foto: Arhiva

S-a inradacinat ideea ca fanteziile sexuale sunt apanajul barbatilor, pentru ca, in relatia de cuplu, ei sunt cei curajosi, cei activi si plini de initiativa. Femeile, pasive prin natura lor, ar trebui sa se multumeasca doar cu cat le ofera barbatul si cu ce le ofera fantezia lui.

Pana nu demult, era chiar periculos pentru femeie sa ia dansa initiativa. Risca intrebarea insinunanta: "asta, de unde ai aflat-o?". O asemenea intrebare, ramasa fara raspuns, putea ajunge devastatoare pentru linistea caminului.

Si totusi, in pat, viata arata ca femeile nu sunt mai putin tulburate de fantezii, decat partenerii lor. Este greu sa stii ce se ascunde in mintea fiecareia, dar, in ce puncteaza sexologii, nu lipseste excentricitatea.

Sex cu un alt barbat

Escapada nu este inventia secolului nostru, iar intrebarea "cum ar fi sexul cu alt barbat" a existat in mintea femeilor totdeauna. Problema e ca intrebarea devine chinuitoare, daca nu faci proba, iar daca ai facut proba, te poate chinui ideea ca ai calcat stramb, arata webmd.com.

Pe de alta parte, calcand stramb, ai vazut "cum e", ai scapat de o obsesie si poate ca abia acum iti dai seama ce frumoasa este fericirea in caminul conjugal.

Menage a trois

Cumintenia nu este totdeauna in firea femeii, asa cum a zugravit-o adesea literatura romantica. Dimpotriva, uneori exaltarea ii poate cere "tot mai mult". De la mai mult, la mai multi, nu este decat un pas.

"Menaje a trois" nu este o inventie strict frantuzeasca, ajunsa zicala si practicata mai ales in cuplurile necasatorite. Fantezia ei ar fi perfecta, daca nu i-ar veni si lui ideea de "mai mult", respectiv de "mai multe". Asa ceva deviaza rapid de la fantezie la imoral. Dar cine se mai gandeste la morala, cand este vorba de sex?

Sotul meu trebuie sa-mi dea totul

Iata o fantezie, cat se poate de realista. Daca femeia simte ca sotul nu-i ofera totul, este vina lui ca o subestimeaza. A fost educat sa stie ca femeia e rusinoasa, ca nici in pat nu se cuvine sa le spui lucrurilor pe nume. Cine subestimeaza dorinta femeii, este un om pierdut. Pana la urma, se va gasi cineva, care sa n-o subestimeze.

Doua perechi

Pare vulgar, dar un instinct launtric ii cere uneori femeii sa faca sex cu partenerul ei, in prezenta altor doi parteneri care fac acelasi lucru. Propria placere simte nevoia sa se bucure de placerea altora. Si asta pare imoral, dar atata vreme cat partenerii nu se schimba intre ei, te intrebi: ce e rau in asta? Poate ca, la omul primitiv, era o practica obisnuita si nu se rusina de nimeni.

Sodaj

Publicand un sondaj pe aceasta tema, portalul francez Au Feminin a obtinut urmatoarele raspunsuri din partea a trei grupuri de femei, care au acceptat sa participe la investigatie:

1. Intrebare: Simti tentatia sa te culci cu un necunoscut atragator? Raspuns: Da - 19%.

2. Intrebare: I-ai vorbit vreodata partenerului despre fanteziile tale sexuale?

Raspunsuri: Da, ii vorbesc oricand despre fanteziile mele si el despre ale lui: 49%. Nu, acesta este secretul meu strict intim: 50%.

3. Intrebare: Ai reusit sa pui in practica toate fanteziile care ti-au trecut prin minte?

Raspunsuri: Da, am reusit, a fost minunat, chiar mai furmos decat mi-as fi visat: 32%. Da, insa regret, am ramas dezamagita de fiecare data: 5%. Nu, mi-as fi dorit, dar n-am indraznit: 63%.

Ultimul raspuns dovedeste ca inca mai sunt multe femei timide. Pana la emanciparea totala, mai trebuie timp, desi multe doamne, chiar dintre cele televizate, lasa impresia ca prea s-au emancipat de tot.

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că Guvernul va creşte masiv amenzile, va confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune şi va impozita cu 70% tot ce înseamnă avere...
Șoșoacă aduce o nouă amendă pentru Nașul TV: 50.000 de lei pentru afirmaţii despre barajul din Ucraina, NATO şi regimul comunist
Șoșoacă aduce o nouă amendă pentru Nașul TV: 50.000 de lei pentru afirmaţii despre barajul din Ucraina, NATO şi regimul comunist
Naşul TV a primit din nou o amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru două emisiuni cu senatoarea Diana Şoşoacă, difuzate în luna iunie. Postul Naşul TV trebuie să...
#fantezii sexuale femei, #menage trois, #viata sexuala, #preferinte sex femei , #fantezii