Cum facea sex dictatorul nazist Adolf Hitler

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 20:34
17684 citiri
Cum facea sex dictatorul nazist Adolf Hitler

Scriitorul Martin Amis, care a efectuat cercetari despre epoca nazista pentru noua sa carte "Zona de interes", sustine ca Adolf Hitler a facut sex cu Eva Braun "fara a se atinge reciproc sau fara a-si scoate hainele", deoarece Fuhrerul era obsedat de igiena.

Autorul crede ca dictatorul german era o persoana asexuala si un nebun, potrivit Daily Mail.

Vorbind la Festivalul de literatura Cheltenham, romancierul a spus ca el crede ca Hitler o tinea pe Eva Braun de brat si ca ajungea la orgasm doar uitandu-se cum isi ridica fusta.

De asemenea, Amis sustine ca Hitler ar fi avut relatii sexuale similare cu nepoata sa, Angela "Geli" Raubal.

Scriitorul a vorbit despre cel de-la doilea sau roman despre epoca nazista, "Zona de interes", care va fi lansat dupa 23 de ani de la primul, "Time's Arrow".

Autorul sustine ca simte ca a ajuns sa-l cunoasca foarte bine pe Hitler, el spunand totusi ca adevarul despre sexualitatea lui Hitler ramane "o gaura neagra".

A fost Hitler o persoana asexuala?

"Studiile despre Hitler legate de sexualitatea sa arata trei teorii. Una este normalitatea, dar as spune ca aceasta este exclusa. Asexualitatea este a doua, iar ultima este perversiunea.

Dar nu exista indicii reale despre sexualitatea sa - cu exceptia faptului ca Hitler nu-si dadea jos hainele, nici chiar la medic, el era aproape fanatic legat de curatenie, ceea ce imi sugereaza ca era asexual", a spus Amis.

Au fost speculatii despre faptul ca Hitler ar fi avut relatii sexuale cu tanara sa nepoata, Angela "Geli" Raubal, care a lucrat pentru el, in apartamentul din Munchen.

Dupa o cearta intre cei doi, pe 18 septembrie 1931, Geli a fost gasita moarta in camera ei, cu un glont in plaman.

Citeste si:
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului. BPN al PNL a fost...
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
La finalul celei de-a treia săptămâni parlamentare, aleșii nu dau semne că se vor porni prea curând de numeroasele restanțe din legislatura trecută precum desființarea Secției Speciale,...
Sursa: Ziare.com