Ziare.com

Fanteziile erotice cele mai dorite de femei

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 20:03

   

Fanteziile erotice cele mai dorite de femei
Revista Men's Health a organizat recent un sondaj online printre femei, spre a identifica atractia exercitata asupra lor de fanteziile erotice, dar si preferintele feminine privind diferitele practici legate de actul sexal.

Rezultatele, publicate si pe portalul Factroom, merita comentate, desi multe dintre raspunsuri nu i-au surprins decat cel mult pe puritani. Iata rezultatul sondajului:

Da, accept cu placere sexul in trei, eu cu doi barbati (498 voturi)

Este evident ca, altfel decat sub protectia anonimatului, extrem de putine femei ar recunoaste ca simt o asemenea pornire in intimitatea lor.

Din punctul de vedere al sexologilor, insa, poligamia a fost forma initiala de organizare a societatii umane si este imposibil ca mesajul comportamentului primordial sa nu zaca, bine ascuns, in gena.

Numarul mare de raspunsuri favorabile acestei formule dovedeste ca multe femei n-ar respinge sexulul in trei, daca nu le-ar fi teama de judecata aspra a societatii, ba si a celor doi participanti.

Da, as dori sa ma lege si sa-mi faca ce vrea el (478 voturi)

Emanciparea femeii si pozitia ei de egalitate cu barbatul in societate trezesc in subconstient simtul subordonarii, dorinta sa fie ea cea stapanita - macar in pat.

Sociologii apreciaza ca numarul mare de raspunsuri favorabile acestei idei este firesc. Daca intrebarea se punea acum doua sau trei secole, este aproape sigur ca replicile pozitive ar fi fost foarte putine sau chiar deloc.

Subordonata toata ziua barbatului, nicio femeie nu si-ar dori sa-i fie supusa si in pat. Dimpotriva.

Da, ador sexul in natura (421 voturi)

Multi tineri, mai ales de la tara, locuind cu familiile, n-au avut alta ocazie sa-si incerce prima experienta sexuala decat "la padure". Amintirea acelor momente justifica dorinta de a le retrai.

Dar si pentru femeia obisnuita cu scena sexuala in dormitor, schimbarea decorului este un suflu nou, pe care si-l doreste.

Barbatii trebuie sa fie ingaduitori si receptivi cand descopera ca pe sotie o atrage schimbarea ambiantei: daca nu i se ofera nici schimbarea ambiantei, la prima ocazie ea ar putea accepta schimbarea barbatului.

Da, nu-mi displace sa-mi insceneze un viol (422 voturi)

Sociologii sustin ca si acest raspuns este legat de simtul subordonarii. Dar, interesant, la intrebarea "Ti-ai dori sa fii violata?", raspunsul unanim a fost "nu".

Explicatia este simpla: nu violul in sine il respinge femeia, ci faptul de a se vedea victima unui necunoscut sau neagreat. Altceva este jocul de-a violul, cu insusi partenerul.

In fond, asta-i problema. Acceptand persoana, violul este numai pe jumatate viol. Cealalta jumatate este joaca. Adica, exact fantezie erotica.

N-as refuza sexul cu o femeie (403 voturi)

Numarul de raspunsuri este neasteptat si provoaca intrebarea: oare este asa mare numarul lesbienelor? Nici vorba. Faptul ca "n-ar refuza" nu inseamna ca asta ar deveni o practica. Nu inseamna nimic altceva decat curiozitatea care ii da ghes sa vada "cum este atunci cand...".

Da, mi-ar placea sexul legata la ochi (377 voturi)

La prima vedere, s-ar parea ca asemenea preferinta n-are nicio justificare. Dar, in intimitatea femeii, are. Mai intai, sa nu faca pe mironosita si sa accepte ca, legata la ochi, ea isi poate visa orice partener ideal, nu neaparat pe cel care sta zi de zi cu ea in pat.

In al doilea rand, legata la ochi, femeia are ocazia sa nu vada gesturile partenerului si orice miscare, orice atingere noua constituie pentru ea o surpriza.

Atingerea noua si surpriza sunt extraordinarele subtilitati pe care le asteapta orice femeie in pat. Cate casnicii nu clacheaza numai pentru ca doamnei i-a lipsit o surpriza, in momentul sublim al atingerii!

Da, vreau sa ma supun poruncilor lui, ca o sclava (355 voturi)

Este a treia forma prin care femeia emancipata simte nevoia subordonarii - macar de moment. O spune cu sinceritate. Unii soti nu sunt constienti de aceasta chemare ancestrala a partenerei lor si manifesta in pat aceeasi curtoazie distinsa, ca pe strada sau in vizita la prieteni.

Gresesc adanc. Daca sunt badarani pe strada, atunci merita sa faca un efort de curtoazie in pat. Dar daca el isi trateaza toata ziua partenera ca pe un vas de cristal, este sigur ca ea il asteapta sa fie badaran in pat.

Asta ii place ei, asta asteapta, asta o excita. E vai de sotul caruia nu-i da prin cap ca natura isi are regulile ei: daca el nu stie sa fii badaran in pat, riscul e mare ca ea sa-si gaseasca altul, care sa fie. Badarani se gasesc, din belsug.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9237 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cred ca romancele ar raspunde cu totul altfel intrebarilor...

...sondajului!
Desi Evropa "civilizata" sau USA ne ironizeaza si ne dispretuieste, avem o conceptie radical mai sanatoasa despre familie, despre morala, avem o alta relatie cu biserica, cu Creatorul! Cred ca rezultatele sondajului pot fi relevante pentru lumea anglo-saxona, dar nu trebuie generalizate!

 

nu uita ca traim intr-o mare a ipocriziei

toti avem fantazii si femei si barbati

 

Haida-ha!

Pora știe că ar vrea ca toate fanteziile posibile să se indeplinească numai că niciun bărbat zdravăn la gamelă nu s-ar apropia de ea la mai puțin de o sută de metri de stabiliment.Exceptandu-l pe celebrul ei amant,Rado Fe Alecsandro.

Ălelalte paceaure portocalii e care pe centuri,care pe lupanare ca de exemplu Oudrex,Anastase,Țurcan,Mantale,Riți,.......

Trăiască scatofilia portocalie!

 

Nea Pitigoi ....ai fost retrogradat ?

Azi ai batut recordul la articole tip "zarzavat" .
Chiar atit de "puternic" e ordinul ?
Tu sti Nea Pitigoi ....se pare ca vrei sa te aliniezi cu cei ce nu mai au prea mare importanta .
liberul arbitru ...asta e.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor