Cum sa flirtezi cu o femeie ca sa o aduci in pat

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 12:31
97041 citiri
Cum sa flirtezi cu o femeie ca sa o aduci in pat

Stiai ca a vorbi cu o femeie despre sex este primul pas spre a ajunge la fapte? Din pacate, multi barbati sunt deficitari la acest gen de discutii, dand cu bata in balta de cate ori au ocazia.

Askmen.comsi-a propus sa-i scoleasca pe aceia care vor ca discutia sexy, odata pornita, sa se sfarseasca la orizontala.

Vocea ta sa fie sexy

Crezi ca vocea ta, cea de toata ziua, cea cu care ceri la toneta Playboy-ul sau pachetul de tigari, te va ajuta sa fii sexy si sa transmiti semnalele potrivite pentru a crea acea tensiune sexuala musai finalizata in dormitor? Fii serios! Lasa-te inspirat de James Bond si nu de Austin Powers.

Vorbeste pe un ton mai jos decat cel folosit de obicei, rar, mentine contactul vizual si fa pauze. Ai grija sa nu fii prea dramatic. Daca esti pe calea cea buna, vei vedea ca chiar ea te va ajuta sa construiesti ceea ce ti-ai propus, iar tensiunea (sexuala pozitiva, bineinteles!) va pluti in aer. Si tine minte: femeile sunt mai sensibile la ton si nuante decat la cuvintele folosite.

Prefa-te ca ea e de vina

Un bun punct de pornire este sa o acuzi ca incearca sa te seduca. De exemplu, daca aduce vorba despre casa ei, intr-o discutie complet nevinovata, si te intreaba cum se instaleaza te miri ce, intreab-o: "Deja incerci sa ma aduci la tine in casa? Nu ma surprinde!".

Chiar daca iti pare greu de crezut, femeilor le place acest gen de tachinare. Sa nu te surprinda daca in viitorul cat se poate de apropiat va incerca pe bune sa te aduca in casa ei.

Da-i de inteles ca esti un barbat care stie ce sa faca cu o femeie

Femeile adora barbatii care stiu cum sa le trateze, sa le iubeasca. Cu toate astea, nu te poti duce la ea sa-i spui "Salut, sunt un amant pe cinste!".

In schimb, te poti folosi de aluzii cu tenta sexuala. Daca, de exemplu, ai invitat-o la tine si tocmai ii pregateai un cocteil, iar ea exclama "Oau, esti bun la asta!", o poti privi adanc in ochi, spunandu-i: "Sunt bun la multe alte lucruri". Va intelege aluzia si va dori sa afle mai multe.

Incurajeaz-o sa te foloseasca

Femeile acuza intotdeauna barbatii ca le folosesc pentru sex, asa ca de ce sa nu inversam rolurile? Data viitoare cand faci ceva pentru ea, nu uita sa zici: "Deci, deja ma folosesti... Parca vad ca in curand ma vei folosi si pentru alte lucruri". Va gasi acest schimb de roluri ilar. In plus, e un mod nevinovat, amuzant si deloc ofensator de a aduce sexul in discutie.

Fa dintr-o discutie plictisitoare una incitanta

La prima intalnire, majoritatea barbatilor pun o sumedenie de intrebari care scot din sarite femeile. "De unde esti?", "Cu ce te ocupi?" sunt doar cateva dintre ele, dupa care interlocutoarea deja casca. Incearca sa fii diferit si sa dai o tenta sexuala discutiei, pentru a te asigura de intreaga atentie a interlocutoarei. Atentie pe toate fronturile.

Daca ti-a raspuns, de exemplu, ca e din Spania (sau din Moldova, dupa caz) iti poti lua fata de atoatecunoscator si ii poti raspunde: "Hmm, stii ce se spune despre femeile care vin din Spania (Moldova), nu-i asa?". Asigura-te ca intrebarea ramane retorica, iar raspunsul pe care il gandesti, legat bineinteles de sex, il intuieste si ea. Foloseste-te de un zambet usor neserios si de un contact vizual neintrerupt, timp de cateva secunde, pentru a fi sigur ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Adu sexul in discutie

O modalitate de a flirta cu gandul la sex este sa faci legatura, sa creezi conexiuni intre activitatile din afara dormitorului si cele din intimitate. Daca, de exemplu, ii dai ceasca de ceai, ii poti spune: "Se pare ca tu esti azi cea care primeste. Intotdeauna primesti sau esti genul care si ofera?". Un zambet siret si va sti exact la ce te-ai referit.

Propune-i sa nu-i mai fii dator

Sa zicem ca o femeie a facut ceva dragut pentru tine, chiar daca e un gest neinsemnat. Femeilor le place sa tachineze, asa ca s-ar putea sa-ti spuna apoi, din obisnuinta, "Imi esti dator".

De ce sa nu fortezi nota si sa aduci sexul in discutie? "Dator? Hmm, nu prea am cash la mine, dar daca te gandesti la alte cai in care m-as putea revansa...". Va intelege aluzia deloc subtila, ce-i drept.

Acuz-o ca e "obraznica"

Un alt mod de a o tachina e s-o acuzi ca "da apa la moara". Foloseste-te de situatii de zi cu zi, nevinovate. Daca, de exemplu, ai sunat-o si in cele din urma, raspunde, spunandu-ti ca era la dus, o poti intreba cum a fost. Daca iti raspune cu "bine", poti continua iscodind-o: "A fost bine la dus... Interesant. Ce anume ai facut acolo de a fost asa de bine? Chiar sunt curios".

Arata-i ca stii

Vrei sa afli un secret pe care 99% dintre barbati nu il stiu? Majoritatea femeilor simt imboldul de nestapanit de a da cu aspiratorul cand sunt la ovulatie. Unii experti sunt de parere ca ar putea avea legatura cu dorinta femeii de a-si "curata cuibul" inainte de a "depune ouale".

Cand o femeie iti spune ca da cu aspiratorul, intreab-o daca e la ovulatie. Va ramane fara replica, fiindu-i imposibil sa inteleaga de unde stii. In cazul in care nu e la curent cu acest mit, dezvolta-i-l pe larg. Femeilor le face placere sa invete de la barbati, mai ales lucruri despre ele.

Gaseste cuvintele cu dublu inteles

Limbajul abunda in cuvinte care pot fi folosite cu dublu sens. Daca, de exemplu, iti spune ca portia ei e prea mare, ii poti replica: "Mare poate fi un lucru bun, nu-i asa?". Vei fi surprins cat de usor e sa adaugi un pic de sexualitate conversatiilor zilnice, daca te folosesti de oportunitatile ivite.

Iarina Dumitrescu

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#sex, #flirt, #sexualitate, #discutie sexy, #voce, #ton , #flirt