Flirteaza in asa fel incat sa nu iti reziste niciun barbat

Joi, 11 Iunie 2009, ora 10:29
18029 citiri
Flirteaza in asa fel incat sa nu iti reziste niciun barbat
Foto: eHow

Exista sanse sa flirtezi in orice loc din aceasta lume, dar uneori o improvizatie de proasta calitate poate pune intr-o postura nu tocmai placuta pana si pe cea mai curajoasa femeie.

Incearca sa flirtezi cu un barbat in asa fel incat sa il faci sa fiarba, la propriu.

Tenteaza-l cu limbajul corpului in timpul unei intalniri

Daca va aflati intr-un bar sau o cafenea foloseste-ti limba pentru a linge berea sau urmele de cafea de pe buzele tale, este primul sfat oferit de Cosmopolitan.

Priveste-l de sus in jos provocator apoi brusc muta-ti privirea direct in ochii lui. Zambeste-i in asa fel incat sa ii dai de inteles ca iti place ceea ce vezi.

Stai picior peste picior si roteste-ti laba piciorului. Privirea lui se va indrepta imediat catre frumoasele tale gambe.

Zambeste-i si uita-te insistent in ochii sai timp de cateva secunde. Apoi musca-ti coltul buzei si muta-ti privirea rapid in jos.

Maseaza-ti usor umerii si apoi ofteaza. Daca o faci cum trebuie, el va gasi acest gest extrem de sexy si poate mai tarziu vei avea parte de un masaj...sugestiv.

In timpul conversatiei, atinge-i din cand in cand mana sau genunchii.

Ademeneste un barbat pe care nu il cunosti

Tocmai ai remarcat un barbat dragut si vrei sa incepi o conversatie sau doar sa ii spui cateva cuvinte? Incepe cu "Ce bine mirosi".

Ai remarcat ca el sta singur la masa? Aseaza-te langa el si spune-i: "Ti s-a intamplat ca un strain sa vorbeasca cu tine?".

Esti la cumparaturi la raionul cu fructe? Roaga-l sa te ajute sa ajungi la raftul de portocale care este prea sus pentru inaltimea ta.

Complimenteaza-l - "Esti foarte atletic. Ce sport faci?".

Daca va aflati intr-un restaurant, mergi la masa lui si imprumta sarea, chiar daca trebuie sa treci pe langa mai multe mese.

L-ai intalnit intr-un bar? Apropie-te de el si intreaba-l "Vrei sa fii partenerul meu.... la darts?".

Femeile din toata lumea flirteaza aproximativ in acelasi fel, iar barbatii isi dau seama imediat. Ele ridica din sprancene, se uita fix in ochii celuilalt sau lasa capul in jos si intr-o parte. Insa cu sfaturile de mai sus o sa poti sa obtii mai mult.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#flirt femeie barbat, #flirt restaurant, #flirt barbat singur , #flirt