Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 12:07
12734 citiri
Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
Foto: Captura YouTube

Un experiment social realizat atat in Rusia, cat si in Ucraina, dupa legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in intreaga America, a scos la iveala lipsa de toleranta din aceste tari vizavi de minoritatile sexuale, existenta chiar si in randul celor foarte tineri.

Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate in toate statele

Astfel, doi tineri (barbati) care se tineau de mana prin Kiev au fost fotografiati, priviti lung, admonestati. Mai mult, un alt tanar a pulverizat spray cu piper inspre cei doi, aflati pe o banca, relateaza Mashable.

"Cred ca au incurcat acest loc cu America", le-a strigat la un moment dat un tanar ras in cap. Pana la a fi loviti cu brutalitate nu a fost decat un pas.

Cand unul dintre gay se asaza in poala celuilalt se dezlantuie furia celor din jur, un grup de 10-15 persoane atacandu-i.

Anterior, un experiment similar fusese realizat la Moscova. In ambele cazuri, o camera ascunsa a filmat reactiile celor din jur. Daca in Rusia experimentul a fost realizat de ChebuRussiaTV, iar cuplurile gay erau in realitate formate din actori care jucau un rol, in Ucraina experimentul a fost la cale de un site de stiri, Bird in Flight, iar personajele centrale sunt chiar doi homosexuali ce formeaza un cuplu.

In ambele tari paradele gay au fost intampinate cu violenta sau chiar anulate.

Aproape 80% dintre ucraineni nu sunt de acord cu relatiile dintre persoanele de acelasi sex, arata un sondaj din 2013 realizat de GfK. Un alt sondaj, realizat de o asociatie care lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale, a concluzionat ca 63% dintre ucraineni cred ca homosexualitatea e o "perversiune" si o "boala mintala".

Personajele centrale din experimentul realizat saptamana aceasta in Ucraina au remarcat, in ciuda faptului ca au fost agresate fizic, ca au existat mai putine insulte decat in trecut, multi trecand pe langa ei, uitandu-se lung, incruntati, dar fara a le spune ceva.

"Oamenii probabil gandeau ceva (insultator)... insa au decis sa nu spuna cu voce tare. Chiar si atat si tot e un pas inainte", a explicat unul dintre homosexualii din clip.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....