Ce vrea femeia dupa sex?

Sambata, 14 Martie 2009, ora 14:30
15938 citiri
Ce vrea femeia dupa sex?

Probabil, toti domnii stiu ca nu este deloc indicat ca dupa ce au facut sex sa se intoarca cu spatele la partenera si sa inceapa, la propriu, sa sforaie.

Cu siguranta multi s-au intrebat ce isi doresc femeile sa primeasca dupa incheierea unui act sexual. Majoritatea doamnelor vor raspunde sarutari, alinturi si orice altceva ce tine de intimitate.

Studiile au aratat ca barbatii au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se reculege dupa ce au facut dragoste, insa unii merg mult mai departe: adorm pur si simplu.

Aceasta reactie este, pentru multi, un obicei. Femeile nu se obisnuiesc usor cu ideea ca, dupa ce au fost atat de intimi si apropiati, partenerul se intoarce cu spatele, complet dezinteresat. Ele isi doresc sa auda ca sunt iubite si cit de bine se simte partenerul alaturi de ele.

Filippo Petruccelli, sexolog si director al Institutului pentru Studiul psihoterapiilor din Roma, a subliniat ca elementul esential pentru femei dupa o partida de sex il reprezinta imbratisarile.

"Chiar si pentru cateva secunde este indicat sa va tineti imbratisata partenera. Apropierea fizica plina de tandrete va potenta la maxim placerea simtita de acesta in timpul actului sexual.

Cateva saruturi, chiar daca nu sunt insotite de vorbe calde, vor oferi femeii de langa dumneavoastra certitudinea ca, cel putin in acel moment, este cea mai importanta din viata dumneavoastra', a spus Petrucelli, pentru "La Stampa".

In acelasi timp, expertul italian a precizat ca si in ceea ce le priveste pe doamne, acestea trebuie sa tina cont de ceea ce-i place partenerului dupa ce au facut sex.

El a subliniat ca principalul lucru de care trebuie sa tina cont este mai ales legat de ceea ce nu-i place partenerului.

"Barbatilor nu le place sa fie mingiiati in mod erotic dupa ce au facut sex. Dupa orgasm, el nu se simte nici fizic si nici emotional disponibil pentru o alta partida de sex. De aceea, trebuie evitate mangaierile in zonele erogene. Femeia trebuie sa stie sa evite atingerea zonelor genitale, inghinale dar si sfarcurile, gatul sau urechile. Apropierea nu trebuie sa-i dea senzatia barbatului ca asteptati inceperea unei noi partide", a spus Filippo Petruccelli.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....