Cel mai important pas in cazul libidoului scazut

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 14:57
10888 citiri
Cel mai important pas in cazul libidoului scazut
Foto: Pexels/Stokpic

Problemele legate de dorinta sexuala scazuta sunt adesea legate fie de nemultumirea aspectului fizic, fie de o trauma din trecut legata de actul sexual.

In vederea modificarii nivelului libidoului si cresterii acestuia, specialistii recomanda o serie de modalitati care vin in ajutorul persoanelor aflate in astfel de situatii.

Comunicarea cu partenerul presupune ca atunci cand unul dintre parteneri este nemultumit de un aspect, acesta sa ia cuvantul si problema sa fie discutata, analizata si solutionata. Desigur, comunicarea intre parteneri nu presupune doar solutionarea unor probleme. A comunica cu partenerul de viata nu inseamna sa cautam probleme. A comunica cu partenerul de cuplu inseamna si a da glas gandurilor. Exista posibilitatea ca unul dintre parteneri sa nu isi doreasca de fiecare data sa intretina relatii sexuale. In acest sens trebuie sa se ajunga la o intelegere cu partenerul de viata.

Sunt aspecte care scad nivelul libidoului femeii, probleme precum alaptarea copilului si responsabilitatile ce vin odata cu acest aspect. De aceea, comunicarea este solutia tuturor problemelor.

Iar daca ai crede ca femeile sunt cele care au libidoul scazut, afla ca studiile au demonstrat ca barbatii sunt cei care au libidoul mult mai scazut decat al partenerelor lor.

La barbati, problema libidoului scazut in paralel cu problemele erectile indica probleme serioase de sanatate precum diabetul sau bolile cardiovasculare.

In randul femeilor de varsta a doua ar putea aparea dispareunia ceea ce ar putea provoca durere si disconfort in timpul actului sexual.

Indiferent de problema intalnita, vizita la medicul de specialitate este existentiala in rezolvarea problemelor de sanatate.

In cazul in care nu este vorba despre aparitia unei probleme de sanatate, ci de aparitia monotoniei sau chiar a plictiselii, este indicat ca cei doi parteneri sa isi stimuleze viata sexuala cautand fie locuri noi, fie activitati care sa le ridice nivelul libidoului.

Desigur, o problema prezenta in viata femeilor este reprezentata de faptul ca majoritatea femeilor ajung la orgasm foarte rar, acest aspect facandu-le sa nu se implice in viata sexuala foarte mult.

In situatia in care doriti sa va sprijiniti partenerul, este important sa consultati impreuna un psihoterapeut sau sexolog pentru a solutiona problemele.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#solutie libidou scazut, #libidou scazut, #cuplu libidou scazut , #libidou