Secretele vaginului, expuse fara prejudecati

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 23:05
30228 citiri
Secretele vaginului, expuse fara prejudecati
Foto: Factroom

Exista lucruri simple, care scapa informatiei, pentru ca unora nu le vine sa intrebe, iar altii nici nu-si dau seama de ele.

Asemenea cazuri se refera si la barbati, dar mai ales la femei, care nu totdeauna se informeaza cum trebuie si unde trebuie asupra problemelor intime.

In secolele trecute fetele erau in totala necunostinta de cauza, in deceniile trecute au aflat cate ceva, iar in zilele noastre sunt convinse ca nimic nu le mai scapa. S-ar putea totusi sa le scape - observa Factroom - care prezinta cateva curiozitati despre unul din cele mai intime organe feminine: vaginul.

1. Orgasmul este un bun analgezic

Exista o varsta, cand fetele simt o durere de cap din senin. Daca durerea nu are o cauza majora, ceea ce se intampla rar, atunci o simpla partida normala de sex are efecte mai bune decat orice antinevralgic.

2. Vaginul este un perfect "self cleansing"

Microflora existenta in vagin distruge multe feluri de bacterii si ciuperci, impiedicandu-le sa patrunda in organism. Fireste, asta nu scuteste pe nimeni de regulie elementare de igiena.

3. "Punctul G" ar putea sa fie ceva virtual

Acest faimos punct nu a fost identificat niciodata cu precizie, dar se presupune ca exista, deoarece doamnele ii simt adesea efectul. Totusi, adevarata placere nu depinde de un punct sau altul, ci de felul cum se simt partenerii impreuna.

4. Esti ceea ce mananci

Veti intreba ce are asta in comun cu sexul. Are, pentr uca aromele unor alimente (ananas, portocale, cafea, varza, sparanghel) se resimt in secretiile vaginale. Nici barbatii nu sunt scutiti: ele se resimt si in secretiile seminale.

5. Muschii vaginului pot deveni atonici

In acest caz, organul "coboara", posesoarea se simte incomodata, iar actul sexual devine dificil. Se intampla, mai ales, la persoanele cu deficit de proteine.

6. Exista ejaculare feminina

Ea este de trei feluri: abundenta, normala sau saraca. Cea din urma este mai frecventa si de aceea multe femei cred ca ele nu ejaculeaza niciodata. Se intampla si asta, dar numai la frigide.

7. Vaginul se poate dubla in lungime, cand femeia este excitata

Natura a facut vaginul foarte elastic, anume pentru ca penisul, indiferent de lungime, sa incapa totdeauna in interior.

8. Muschii vaginului, ca orice muschi, au nevoie de gimnastica

Cea mai buna gimnastica a lor este actul sexual, facut cu regularitate. Abstinenta detonefiaza muschii si flescaieste vaginul.

9. Secretiie vaginale contin substante specifice ficatului de rechin

Este vorba indeosebi de o grasime, numita scualen, care protejeaza de infectie, dar are si rolul de lubrefiant in timpul actului sexual. Repetarea frecventa a actului epuizeaza substanta, face ca miscarile sa se produca "pe uscat", iar actul sexual sa devina dureros.

10. Muschii vaginali sunt, in general puternici

Exista in acest sens un record mondial, inregistrat un Cartea Recordurilor: rusoaica Tatiana Kojevnikova a reusit sa sustina cu muschii vaginului o greutate de 14 kilograme.

Cum a reusit acest lucru, n-as descrie aici, dar imi permit sa indic sursa de informare, pentru cine este curios (curioasa): intimfitness.ru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#vagin explicatii, #vagin curiozitati, #mituri sex, #viata sexuala , #mituri