Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce

Joi, 10 Ianuarie 2019, ora 10:32
20267 citiri
Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce
Foto: O\'Naturel

Parisul e cel mai primitor oras pentru nudisti din toata Europa. Sunt plaje intregi dedicate lor, parcuri, locuri de campare, chiar tururi la muzeu in pielea goala. Asta, in conditiile in care in Franta circa 2,2 milioane de oameni se declara nudisti.

Era oarecum firesc sa se deschida si un restaurant pentru nudisti. Asa a aparut "O'Naturel", dar succesul nu a fost cel scontat. Prin urmare, localul va fi inchis in luna februarie a acestui an.

"Cu mare regret anuntam inchiderea definitiva a restaurantului O'Naturel, sambata, 16 februarie 2019", au anuntat proprietarii localului, fratii Mike si Stephane Saada, arata Munchies.

"Va multumim ca ati luat parte la aceasta aventura, venind sa cinati la O'Naturel. Ne vom aminti doar momentele bune, faptul ca am intalnit oameni frumosi si clienti care au fost incantati sa impartaseasca cu noi momente exceptionale", se mai arata in anuntul facut de cei doi.

Cei doi patroni, frati gemeni care nu sunt nudisti, au deschis localul in noiembrie 2017 in Arondismentul 12. Au avut un set strict de reguli, care impunea clientilor sa fie goi (exceptie puteau face doar adolescentii insotiti de parinti) . Interzisa era si orice forma de exhibitionism.

Toate telefoanele mobile sau aparatele de filmat sau fotografiat erau oprite la intrare si puse sub cheie. Fiecare client primea papuci si o invelitoare igienica, neagra, pentru scaunul pe care urma sa se aseze.

Numai ca afacerea pur si simplu nu a mers. A fost un sezon turistic slab si nici preturile din meniu nu au fost prea mici. Restaurantul s-a bazat inca de la inceput pe turisti, la fel ca mai toate din Paris, dar acestia nu au venit in numar suficient de mare.

Cat despre localnici, pentru acestia clar preturile - intre 39 - 49 de euro, pentru trei feluri de mancare - au fost prea mari. Raportat la calitatea bucatelor, preturile nu erau piperate, dar pentru parizianul de rand, iesit la o simpla cina, era pur si simplu prea mult. Chiar daca au fost o data si au fost multumiti de servire, atmosfera, bucate, nu si-au permis sa se reintoarca.

Vezi si Restaurantul unde mananci in pielea goala, cu o lista de asteptare de 11.000 de persoane

A.P.

Eveniment Quarterly Report

George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion a reacționat luni, 2 octombrie, după ieșirea violentă, în care pare că îl bruschează pe un tânăr care îl filma la festivalul „Micul de Aur”. Liderul AUR spune că...
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost sancționată de polițiști după ce a fost prinsă circulând cu viteză pe un bulevard din Capitală, mai exact cu 27 de kilometri la oră peste...
#restaurant nudisti inchide Paris, #restaurant nudisti Paris, #O Naturel restaurant nud, #O Naturel Paris , #nudism