Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce

Joi, 10 Ianuarie 2019, ora 10:32
19695 citiri
Restaurantul pentru nudisti din Paris se inchide. Iata de ce
Foto: O\'Naturel

Parisul e cel mai primitor oras pentru nudisti din toata Europa. Sunt plaje intregi dedicate lor, parcuri, locuri de campare, chiar tururi la muzeu in pielea goala. Asta, in conditiile in care in Franta circa 2,2 milioane de oameni se declara nudisti.

Era oarecum firesc sa se deschida si un restaurant pentru nudisti. Asa a aparut "O'Naturel", dar succesul nu a fost cel scontat. Prin urmare, localul va fi inchis in luna februarie a acestui an.

"Cu mare regret anuntam inchiderea definitiva a restaurantului O'Naturel, sambata, 16 februarie 2019", au anuntat proprietarii localului, fratii Mike si Stephane Saada, arata Munchies.

"Va multumim ca ati luat parte la aceasta aventura, venind sa cinati la O'Naturel. Ne vom aminti doar momentele bune, faptul ca am intalnit oameni frumosi si clienti care au fost incantati sa impartaseasca cu noi momente exceptionale", se mai arata in anuntul facut de cei doi.

Cei doi patroni, frati gemeni care nu sunt nudisti, au deschis localul in noiembrie 2017 in Arondismentul 12. Au avut un set strict de reguli, care impunea clientilor sa fie goi (exceptie puteau face doar adolescentii insotiti de parinti) . Interzisa era si orice forma de exhibitionism.

Toate telefoanele mobile sau aparatele de filmat sau fotografiat erau oprite la intrare si puse sub cheie. Fiecare client primea papuci si o invelitoare igienica, neagra, pentru scaunul pe care urma sa se aseze.

Numai ca afacerea pur si simplu nu a mers. A fost un sezon turistic slab si nici preturile din meniu nu au fost prea mici. Restaurantul s-a bazat inca de la inceput pe turisti, la fel ca mai toate din Paris, dar acestia nu au venit in numar suficient de mare.

Cat despre localnici, pentru acestia clar preturile - intre 39 - 49 de euro, pentru trei feluri de mancare - au fost prea mari. Raportat la calitatea bucatelor, preturile nu erau piperate, dar pentru parizianul de rand, iesit la o simpla cina, era pur si simplu prea mult. Chiar daca au fost o data si au fost multumiti de servire, atmosfera, bucate, nu si-au permis sa se reintoarca.

Vezi si Restaurantul unde mananci in pielea goala, cu o lista de asteptare de 11.000 de persoane

A.P.

Citește și:
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
USR Iași se află din nou în mijlocul unor tensiuni majore după ce trei membri au anunțat deja că vor să candideze pentru primărie în timp ce unii cer inclusiv dizolvarea conducerii....
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
PNL și PSD se află în mijlocul mai multor tensiuni, atât din cauza legilor Educației criticate în spațiul public de mai mulți social-democrați, dar și a taxei de solidaritate față de...