Cele mai mari secrete sexuale ale femeilor

Marti, 13 August 2013, ora 08:56
13555 citiri
Cele mai mari secrete sexuale ale femeilor
Foto: Men\'s Health

Barbatii nu cunosc toate secretele sexuale ale partenerelor lor, ceea ce poate duce la stricarea vietii lor amoroase. Iata ce ascund cel mai mult femeile de barbati in privinta vietii lor intime.

Debby Herbenick, experta in sexologie de la universitatea americana Indiana, a facut un studiu printre studentele ei si le-a rugat sa raspunda la unele intrebari sub protectia anonimatului, scrie Men's Health.

Vibratorul, o problema

Multe femei se tem sa recunoasca fata de partenerii lor ca le place sa foloseasca un vibrator. Conform unui studiu aparut in revista "Journal of Sexual Medicine", mai mult de doua treimi dintre femeile care au raspuns la un sondaj au spus ca partenerul lor ar fi probabil de acord cu un vibrator.

Totusi, ele tin o asemenea jucarie sexuala in secret fata de parteneri. Multe sunt insa atrase de ideea unui vibrator si nu ar refuza folosirea lui.

Flirtul cu un strain

Femeile nu cred adesea complimentele pe care le primesc de la partenerii lor de viata, spune Marianne Brandon, coautoare a cartii "Reclaiming Desire".

Ele se gandesc ca aceste cuvinte vin in mod automat de la acestia, insa din gura unui strain complimentele ar fi asemenea unei validari a frumusetii lor.

Cei care vor sa reaprinda flacara iubirii in relatia lor pot juca cu partenerele un joc in timpul preludiului, prefacadu-se ca nu se cunosc unul pe altul.

Infidelitatea, o problema

Cei care se confrunta cu infidelitatea in relatia lor nu trebuie sa se gandeasca neaparat ca acest lucru se va repeta. In schimb, o asemenea intamplare neplacuta terbuie judecata la rece pentru a sti cum sa o previi in viitor.

Cel mai bine este ca partenerii dintr-o relatie sa nu aiba secrete unul fata de altul si sa vorbeasca la fiecare sase luni despre tentatiile care le dau tarcoale.

Orgasm sau chin?

Barbatii vor fi dezamagiti sa afle acest lucru, insa ei trebuie sa stie ca tipetele si gemetele unei femei in timpul sexului au rolul de a accelera totul.

Specialistii spun ca atunci cand se intampla ceva placut, femeile nu tipa. Cel mai bine este sa existe comunicare intre parteneri si ei sa vorbeasca deschis despre lucrurile care le plac sau nu.

Sexul plictisitor

Cei care au o viata sexuala in scadere trebuie sa stie ca sexul devine plictisitor pentru femei de la o anumita varsta. El ajunge sa fie doar o datorie care trebuie indeplinita, insa libidoul lor incepe sa scada.

Partenerii trebuie sa incerce sa treaca peste aceste dificultati si sa faca lucruri noi pentru a-si mai condimenta viata sexuala. Un masaj, o partida de dans sau dezvaluirea fanteziilor fiecaruia pot face minuni in viata sexuala.

Eveniment Quarterly Report

Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Parlamentul se reuneşte marţi, de la ora 18.00, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernul pe pachetul de măsuri fiscale, au stabilit Birourile permanente reunite....
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut...
#femei sex femei barbati, #dragoste iubire relatie sex, #vibrator orgasm placere, #secrete sexuale femei , #orgasm