Ziare.com

De ce simuleaza barbatii orgasmul

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 10:49

   

De ce simuleaza barbatii orgasmul
Frecvent, femeile sunt aratate cu degetul, spunandu-se ca cele mai multe dintre ele simuleaza orgasmul. Aceste stereotipii pot aparea din mai multe cauze. Una dintre ele este aceea ca femeia nu vrea sa-si jigneasca partenerul si sa-i zdruncine acestuia increderea de sine.

Spre surprinderea multor femei, si barbatii pot simula orgasmul. Asta se intampla in cazurile cand barbatii sunt obositi, stresati sau pur si simlu, in acele momente, nu au chef de sex. Puteti, insa, sa va dati seama cand partenerul dumneavostra simuleaza? Majoritatea femeilor ar raspunde afirmativ, dar, conform studiilor se pare ca o treime din ele se amageste, scrie Tialoto.

Conform doctorului Abraham Morgentaler, care si-a expus in cartea "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth" 25 de ani de studiu pe aceasta tema, barbatii simuleaza orgasmul deoarece, la fel ca si doamnele, nu vor sa raneasca sentimentele partenerei de langa ei.

Domnii cred ca femeile preiau lipsa orgasmului masculin intr-un mod mult mai personal, decat in cazul lor, atunci cand partenerul nu atinge punctul culminant. Femeile considera orgasmele barbatilor ca "obligatorii", devenind chiar automatisme.

Din aceasta cauza, daca barbatul nu are orgasm, multe lucruri se pot invarti in capul partenerei. In mintea femeii incep sa se infiripe ganduri de genul: "nu mai sunt destul de atragatoare pentru el" sau "cu siguranta se vede cu alta". Iata de ce, barbatii decid ca e mai bine sa simuleze orgasmul pentru a evita astfel de situatii.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3584 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor