Diferente dintre orgasmul masculin si cel feminin

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 21:36
34087 citiri
Diferente dintre orgasmul masculin si cel feminin
Foto: Pexels/Stokpic

Trairea orgasmului este una de tip subiectiv, care difera de la persoana la persoana. Partea comuna a acestui fenomen sexual este reprezentat de asocierea cu placerea si extazul.

In cazul barbatilor, orgasmul reprezinta contractiile ce se produc in urma stimulilor sexuali, contractii care ulterior vor fi insotite de congestie sangvina si de ejaculare.

Cu toate ca orgasmul este considerat a fi atins doar cand se ejaculeaza, unii barbati pot continua actul sexual amanand ejacularea si obtinand in acelasi timp orgasmul, ceea ce inseamna ca pot obtine mai mult orgasme pe parcursul unui act sexual.

Ca si in cazul barbatilor, orgasmul la femei este atins in urma contractiilor musculare si a congestiei sangvine produse in urma stimulilor sexuali.

Mimeaza orgasmul? Iata ce puteti face

Orgasmul feminin se poate sincroniza cu cel masculin, insa nu intotdeauna cele doua orgasme coincid. Pentru ca partenerii sa atinga orgasmul in acelasi timp este necesara o cunoastere foarte buna a propriei persoane si a celui de langa tine. Spre deosebire de barbat, femeia poate sa rateze orgasmul din pricina unui zgomot, a unui gest sau a unei soapte.

Orgasmul feminin poate fi atins fie prin stimulare clitoridiana, obtinandu-se un orgasm intens, fie in urma penetrarii cand se va obtine un orgasm mult mai profund.

Exista femei care ating foarte greu orgasmul, manifestand o stare continua de placere, femei care se bucura de o excitabilitate crescuta si femei care se pot bucura de pana la sapte orgasme succesive.

In cazul barbatilor, acestia se pot bucura de ejaculari intarziate, de ejaculari premature, de excitabilitate crescuta si de ejaculare abundenta.

De ce se prefac femeile ca au orgasm?

Pozitiile sexuale care favorizeaza atingerea orgasmului sunt urmatoarele:

- pozitia femeii deasupra este ideala pentru ambii parteneri stimuland punctul G, cervixul si fornixul vaginal;

- pozitia misionarului care stimuleaza mai multe grupuri de muschi;

- pozitia femeii intinse pe spate cu genunchii indoiti si ingenuncherea partenerului intre picioarele partenerei.

Sa nu uitam ca factorii psihologici sunt extrem de importanti in activitatile sexuale, iar pentru femei este foarte important preludiul.

Yve.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#deferente orgasm barbati femei, #orgasm barbati femei, #pozitii orgasm barbati femei , #orgasm
Comentarii
Poza cititoru
cititoru
rank 5
Basescu e de vina ...