Mituri despre orgasmul feminin

Vineri, 22 Mai 2009, ora 12:22
13837 citiri
Mituri despre orgasmul feminin

Au trecut demult timpurile in care stiinta se indoia de existenta orgasmului feminin. In zilele noastre, satisfactia feminina este un domeniu important de studiu, iar cuplurile petrec din ce in ce mai mult timp incercand sa imbunatateasca experienta ei.

Desi timpul acordat este apreciat, unii dintre voi incearca prea greu. Este posibil ca punctul in care se afla ea acum sa fie maximul pe care il va atunge vreodata, explica Ask Men, iar obiectivul pe care vi l-ati propus sa fie doar un mit, o dezinformare care circula in cultura urbana.

Toate femeile vor sa aiba un orgasm prin punctul G

In cei mai simpli termeni posibili: Nu este adevarat! In timp ce multe dintre femei isi doresc intr-adevar o asemenea satisfactie, nu este adevarat ca toate femeile sunt in aceasta situatie.

Pentru multe dintre femei, in momentul in care punctul G este stimulat chiar si corect, in cazul in care a fost gasit, senzatia produsa nu poate fi descrisa decat ca incomoda. Multe dintre reprezentantele sexului feminin simt nevoia urgenta de a urina, iar acest sentiment nu este niciodata unul placut. La fel, poate produce durere, si nu vorbim despre una sexy de tipul sado-masochista.

De fapt, stimularea punctului G enerveaza multe dintre femei si chiar le taie orice chef de sex. Pentru altele este, in schimb, foarte placuta..

Femeile au nevoie de un partener experimentat pentru a ajunge la orgasm

Multi barbati se mandresc cu abilitatea lot de a aduce o femeie pe culmile placerii, dar responsabilul suprem pentru orgasm nu este "el", ci tot ea.

Este perfect normal pentru o femeie sa nu aiba usor un orgasm baginal - de aceea Dumnezeu a inventat clitorisul. Acest lucru inseamna ca ea poate fi satisfacuta chiar daca partenerul ei este un virgin fara experienta.

Totusi, sunt recomandate eforturi sustinute din partea barbatului, dar daca ea nu "termina", cel mai probabil va fi din cauza ei. In plus, multe femei sufera de anxietate, la fel ca si barbatii. Chiar si cei mai experimentati masculi nu vor reusi sa o satisfaca daca ea intra in aceasta categorie.

Daca nu ajung la orgasm, femeile nu se simt bine

Acest mit despre orgasmul feminin nu poate sa fie mai departe de adevar. Sexul te face sa te simti bine chiar daca nu ajungi la climax. Iar atunci cand este combinat cu un anumit nivel de intimitate, experienta poate fi foarte satisfacatoare.

Multe femei chiar prefera preludiul in fata sexului sau a orgasmului. De ce? Pentreu ca pentru unele, sarutul, imbratisatul si mangaierile sunt de o mie de ori mai bune decat "triplu-salturile" sexuale. Daca actele de afectiune sunt combinate cu o penetrare inceata, dar constanta, cele mai multe dintre femei ar trebui sa ajunga si la climax.

Orgasmele vaginale sunt mai bine decat orgasmele clitoridiene

Acest mit nu face decat sa compare merele cu portocalele. Ce-i drept, nu-i chiar asa, dar va faceti o imagine. Ideea de baza este: amandoua sunt ok si pot fi satisfacatoare in egala masura.

Singurul motiv pentru care orgasmele vaginale sunt vazute drept "Graalul Sfant" al extazului este incidenta lor. Statistic vorbind, 30% dintre femei nu vor avea niciodata un orgasm vaginal, iar doar 30% au unul frecvent. Asta inseamna ca un barbat are sanse mari sa aiba o iubita sau o sotie care sa nu aiba unul niciodata.

Pe cat de nedrepte par cifrele de mai sus, orgasmele clitoridiene nu trebuie privite de sus; ele pot fi cutremuratoare, atata timp cat se produc in circumstantele potrivite.

Desi este remarcabila grija unor barbati pentru gradul de satisfactie al femeii, ei trebuie sa inteleaga ca nu sunt singurii responsabili pentru producerea acestuia. Chiar daca nu ajunge la climax, poate sa se simta in al noualea cer.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#mituri orgasm feminin, #orgasm clitoridian, #orgasm vaginal, #stimulare punct G , #orgasm